Екслкузивно:

Новият служебен кабинет на България е ясен

"Опасна красота" по Диема Фемили

Кампанията "Фамилията решава" събира лошите персонажи

”Опасна красота” по Диема Фемили

Една опасно красива млада жена ще обърка отношенията в едно обикновено семейство – тази история ще предложи най-новият премиерен сериал в ефира на Диема Фемили „Опасна красота”.

 

Хитовата сага ще се завърти този понеделник, 18 ноември и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 ч. Поредицата разказва за семейството на Ахмет, който след смъртта на брат си, приема у дома своята племенница – красивата Муазес. В спокойното им до този момент ежедневие обаче тя предизвиква неочаквани и дълбоки  промени. Синовете на Ахмет се срещат за първи път със своята братовчедка и веднага усещат, че тя внася живот и енергия в дома ми, а заедно с тях и неусетно привличане. Единственият човек, който не харесва Муазес, е консервативната и властна съпруга на единия брат, която бързо усеща заплаха в лицето на младата жена и нейната опасна красота. Поредицата е по едноименния роман на Нахит Сърръ Йорик, а в актьорския състав зрителите ще видят: Мурат Хан, Гизем Караджа, Седа Акман, Мехмет Джан Минджинозлу, Шенджан Гюлерюз и други.

 

Опасна ще бъде и новата категория в кампанията на Диема Фемили „Фамилията решава” следващата седмица, когато най-накрая своето признание ще получат лошите. Категорията, за която зрителите ще могат да гласуват, е именно „Най-запомнящ се отрицателен персонаж”. Случайно или не, номинирани тук са…три жени – Ферхунде от „Листопад” (Дениз Чакър), Нурсел от „Любов назаем” (Башак Оксал) и Еда от „1001 нощ” (Джанан Ергюдер).

 

Интересното около тях е, че образът на „лошите” продължава да ги преследва дълго след края на поредиците, в които участват. Такъв е примерът с Дениз Чакър, която и до днес турските медии наричат „злата Ферхунде”. Не особено положителна бе тази година за актрисата и в личен план. След тригодишна връзка тя се раздели с любимия си Ибрахим Челиккол, от когото преди две години в Париж получи годежен пръстен. Именно докато правеха планове за сватба, тя разбра за негова изневяра. Въпреки лошия край обаче в момента и за двамата се говори, че вече имат нови партньори. Турските медии дори приписват на Дениз връзка с известния поппевец Мурат Далкълъч. 

 

Коя от трите дами ще се окаже най-обичаната и запомняща се лоша героиня, ще определят зрителите, като гласуват на Facebook страницата на канала от 18 до 22 ноември. 

Коментари
Скорпион

24.10 - 22.11

Днес потърсете компромисно решение на...

Вижте още


Още от “Развлечение